Vila sa gostinjskom kućom

Villa with a guest house

Prodaja parcele s dvije vile u Crnoj Gori. Pogled na Bokokotorski zaliv. 100 metara od mora. Stambena površina vile 1: 247 m², 3 sprata, 10 soba.
Površina parcele: 131 m².
Telegram Whatsapp
Stambena površina vile 2: 83 m², 2 sprata, 4 sobe.
Cijena vile: 450.000 EUR

Objekata:
Parking
Opcije:
Kuća
Država:
Crna Gora
cena450000 EUR
(
87
votes, average
4.98
out of 5)

Villa with a guest house Villa with a guest house - plan Villa with a guest house Villa with a guest house Villa with a guest house Villa - 1st floor Villa - 1st floor Villa - 2nd floor Villa - 2nd floor Villa - 2nd floor Villa - stairs Villa - stairs Villa - 3nd floor Villa - 3nd floor Villa - 3nd floor Villa 1-st floor plan Villa 2-nd floor plan Villa 3rd floor plan Guest house Guest house Guest house Guest house Guest house - plan

Opis izgradnje vile 1.

 • Površina parcele: 131 m²
 • Površina izgradnje: 247 m²
 • Broj spratova: 3
 • Površina prvog sprata: 81 m² (+ terasa)
 • Površina drugog sprata: 98 m² (+ 4 terase)
 • Površina trećeg sprata: 68 m² (+ 3 terase)

Opis izgradnje vile 2.

 • Površina parcele: 131 m²
 • Površina izgradnje: 83 m²
 • Broj spratova: 2
 • Površina prvog sprata: 36 m²
 • Površina drugog sprata: 47 m² (+ terasa)
 • Parking za tri automobila

Tlocrt vile 1.

Na prvom spratu vile nalazi se dnevni boravak s kuhinjom, soba, WC. Na drugom spratu vile nalaze se dvije sobe, kupaonica, WC i terasa. Na trećem spratu vile nalaze se dvije sobe, WC i terasa s pogledom na more.

Unutrašnjost vile 1.

Cijela unutrašnjost vile (namještaj, elektronika, kućanski aparati, klima uređaji i sl.) uključena je u cijenu. Troškovi struje u grejnoj sezoni u Crnoj Gori (4-5 meseci) ne prelaze 80 evra mesečno, van grejne sezone do 40 evra mesečno. Troškovi vode iznose prosečno 10 evra mesečno, odnošenje smeća 6 evra mesečno.

Tlocrt vile 2.

Na prvom spratu vile nalazi se dnevni boravak s kuhinjom, soba, kupaonica, WC. Na drugom spratu vile nalazi se soba, kupaonica, WC i terasa.

Unutrašnjost vile 2.

Cijela unutrašnjost vile (namještaj, klima uređaji i sl.) uključena je u cijenu. Troškovi struje u grejnoj sezoni u Crnoj Gori (4-5 meseci) ne prelaze 50 evra mesečno, van grejne sezone do 25 evra mesečno. Troškovi vode iznose prosečno 10 evra mesečno, odnošenje smeća 6 evra mesečno.

Opis lokacije vile.

Dve prelepe vile, na mirnom i spokojnom mestu uz more u Crnoj Gori. Vila se nalazi na poluostrvu Luštica uz obalu Bokokotorskog zaliva, u mestu Bjelila, na 13 km udaljenosti od regionalnog centra Tivat sa čuvenim Porto Montenegro šetalištem, na mirnom i sunčanom položaju na padini, na 100 metara od mora. Naselje Bjelila ima infrastrukturu: škola udaljena dva kilometra, prodavnje, barovi i restorani udaljeni pola kilometra od vile, što pruža mirnu i spokojnu atmosferu za stanovanje. Privatno vlasništvo.

Pravne informacije o vili.

Vila je u privatnom vlasništvu bez suvlasnika ili skrivenih naslednika. Kompletna i čista građevinska i pravna dokumentacija, pošteni vlasnik. Pomoć u pravnom uređenju nekretnine. Nakon kupovine nekretnine, postoji mogućnost trenutnog sticanja boravišta u Crnoj Gori. Potpuna pravna podrška u dobijanju privremenog boravka.

Rezervacija i kupovina vile.

Navedena je puna cena vile: 450.000 evra, uključujući agencijsku proviziju, pravnu dokumentaciju i unutrašnjost vile. * Takođe, možete rezervisati vilu za kupovinu po ceni od 1% od vrednosti, potvrđujući time ozbiljnost svojih namera. U slučaju da se transakcija kupoprodaje obavi, depozitna sredstva za rezervaciju biće odbijena od ukupne cene vile. U svim ostalim slučajevima, depozitna sredstva za rezervaciju se ne vraćaju - kao nadoknada za blokadu prodaje vile.