• Iznajmljivanje bez granica

  Rentarna.com

Iznajmljivanje i prodaja

Šta možete iznajmiti ili ponuditi za iznajmljivanje na portalu "Iznaјmljivanje bez granica"? Od nekretnina do jahti, automobila i naravno usluga. Izdaјte, iznajmite ili prodajte na međunarodnom portalu sa garantovanim pregledima i direktnom interakcijom.

Iznajmljivanje i prodaja

Agent za nekretnine

Kako postati agent za nekretnine ili prodati usluge? Pokrenite startup!

Iznajmljivanje i prodaja

Lokacija na mapi

Nekretnine, prevozna sredstva i usluge za iznajmljivanje na mapi sveta - iskoristite mogućnost pretrage sa geolokaciјom.

Mapa

Izdajem

Nekretnine Usluge
 • iznaјmljivanje nekretninaiznajmiti nekretninu

  Događaj u vili, odmor, posao ili boravak u drugoj zemlji? Privremeni smještaj podrazumijeva iznajmljivanje nekretnine. Kako iznajmiti nekretninu?

  Iznajmljivanje nekretnine bilo gdje u svijetu na dan, tjedan, mjesec ili godinu dana s lokacijom na mapi, na više jezika i promoviranje na portalu "Iznajmljivanje bez granica" - to je garancija stabilnosti informacija za iznajmljivača i izravnog kontakta s najmoprimcem.

 • iznajmite transportiznajmite prijevozna sredstva

  Transport briše granice, štedi vrijeme kretanja i dodaje adrenalin brzinom. Želite li iznajmiti automobil na dolasku, jahtu za morsko putovanje, električni trotinet, motocikl ili bicikl?

  Iznajmite prijevozna sredstva na rok od jednog dana. Bezbedan najam prevoznih sredstava sa navedenom geolokacijom na "Iznajmljivanje bez granica" garantuje tačnost informacija i lokacije iznajmljivanja prevoznih sredstava.

 • iznajmite uslugeuslugu na iznajmljivanje

  Kako kao stručnjak u uslužnoj industriji napraviti ponudu i zaraditi na sopstvenom iskustvu i talentu? Kako brzo pronaći i iznajmiti uslugu u svom regionu ili online?

  Iznajmite usluge i ponudite svoju uslugu na iznajmljivanje. Promovirajte ponudu svoje tvrtke u sektoru usluga i zaradite s "Iznajmljivanje bez granica" s jamstvom izravnog kontakta, vlastitim profilom i navođenjem geolokacije.

 • Easy to Sell

  Easy to Sell

  U dodatak iznajmljivanju, dodali smo filter "PRODAJA" i mogućnost rezervacije sastanka s prodavcem nekretnina ili njegovim agentom.

  Ovdje, na međunarodnoj platformi, možete izložiti nekretninu na prodaju s garancijom kvalitetnog opisa na nekoliko jezika, vlastitim profilom, neposrednim kontaktom i promocijom u većini regija svijeta.